Google+ Followers

Monday, September 8, 2008

majlis buka puasa - kenangan terindah






rezianna

Ex student SR 111 dan SR 112 tahun 2001-2004 telah mengadakan Jamuan Berbuka Puasa yang bertempat di Hotel Summit USJ hari Sabtu lepas. Che bad dan en arshad turut hadir. hampir 30 orang termasuk anak-anak comel (cucu) kelihatan jelita dan segak.Almaklumlaah sudah ke alam perkerjaan, lebih matang tapi masih ada identiti dulu. Tahniah kepada en arshad yang telah bergelar"datuk" terhormat kerana di anugerahkan cucu sulung pada 2 sept 2008. Che Bad bila lagi nak dapat anak? ex student kita pun boleh tahan cun...sorry ye usik je.

Ein kecik dan rasid (unsangkarable dan jadi suami isteri). iee rasid memang minat dekat ain yang celoteh tu rupa-rupa allah mempertemukan mereka. terima kasih kerana menjayakan majlis ini. Ain dan Haidan masih kekal sehingga kini, ela, yan (baru putus tunang, jangan risau allah akan memberi yang lebih baik). tracy jauh naik balon untuk jumpa kawan-kawan, Far, intan, megat, azrul, dj Shazili(radio selangor)bersamaa isterinye yang baik budi suzana, cedot, gadap, yaya, cemong , Mukhrim yang antara pelajar yang banyak menerima nasihat dan amaran (alhamdullilh menjadi jugak awak, saya bangga dengan kejayaan anda) T-shiee adik manja saya bersama sal,malangnya sal tak dapat hadir, freda dan abun, basri, azri dan yang lain maaf tak berapa ingat.Saya memerima pelawaan mereka kerana mereka juga yang telah memeriahkan majlis perkahwinan saya yang kedua. Alfatihah juga kepada rakan mereka yang telah meninggal dunia masa pengajian mereka kalau tak silap saya maizaitul bersama tunangnye kemalangan jalan raya.

Mereke masih memanggil saya puan. mulai hari ini panggil saya kak anna itu adalah trade mark saya apabila mereka telah grad. ada juga yang panggil saya mama. Kak Anna berdoa pada allah semoga kalian berjaya dunia dan akhirat SAYANG SEMUA


3 comments:

Een said...

Kak anna aka puan..

Thx for coming and showing us ur support.. Wah3 sempat lg korek2 rasia and bergosip yer..hehe..

Maaf atas segala kekurangan, mcm2 rintangan di saat2 akhir melanda yg tidak dpt menyempurnakan majlis ni. Ralat rasanya..

Arwah Maizatul Akmar meninggal tp tunangnya dpt diselamatkan walaupun parah di ICU pada waktu itu..

Al-Fatihah..

cy_sumandak@tracy said...

salam puan aka kak anna..

so sweet puan nak ktorang pgl puan kak anna..rindu sangat kat kwn2 tuyang datng tu..sempat g final camp boss Hisyam lg kat kenyir..tu yg gelap semcm tu..hehe..neway..kalu dtg sbh..singgah la kat sandakan..

cheers..

Anonymous said...

thnk memang seronok dapar jumpa krang nanti datang-datang le jemput kami iee een bila bak dapat baby kalau ada berita baik bagi tau ye

rezi