Google+ Followers

Monday, January 12, 2009

ROOMBA
rezian-na
Semalan saya bersarapan pagi bersama rakan karib saya, Kak Pau, Kak Min dan Noraini. Berbagai topik yang kami bincangkan. Almaklumlah dah lama tak berjumpa. Apa yang menarik untuk dikongsikan tentang "roomba" robot yang boleh menyapu rumah kita dengan bersih dan kalau rumah bertingkat pun dia boleh melakukan. Saya terpukau dan semasa kalas Entreprenurial tadi saya memberi idea kepada mereka tentang cadangan business plan proposal "roomba" new innovation. Roomba mampu menyelip di antara kaki-kaki kerusi ruang tamu, bawah katil , malah naik-turun anak tangga untuk mengisap debu dan bakteria. Roomba dijual dengan harga RM2100
Roomba, robot pembersih lantai dan karpet, urusan membersih rumah kini jauh lebih mudah. Yang menyenangkan apabila kita keluar kerja balik sahaja, rumah dah bersih. Lebih menarik lagi adik roomba yang boleh mop dan scrub lantai rumah dan cucu roomba yang terkini boleh mengelap tingkap.

3 comments:

ridzwan bakar said...

Salam,
Breakfast dgn CEO dan PM tak ajak saya ye..

Anonymous said...

maaf lupa jemput sekali COO (Brand dept)nanti kita jumpa dengan Advisor (yunus) sekali ya.

maicher said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold